schets station HARDERWIJKWilt u op vaste tijdstippen bijeen komen om te sparren en te evalueren over de huidige ontwikkelingen Stationsomgeving Harderwijk. En met de projectpartijen delen wat er leeft onder de direct betrokkenen en waar verbeteringen aangebracht kunnen worden.

 

U bent van harte welkom op;

Woensdag 11 maart 2015.
Tijd 19.30u

Locatie Westeinde ,(nabij stationsplein)

Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u bepaalde onderwerpen bespreken stuur uw suggestie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Of deel uw ervaring via http://www.facebook.com/station.harderwijk

Passend maken
Tijdens de aankomende Klankbordgroep Stationsomgeving zullen wij onze rol vaststellen en ingaan op bereikbaarheid, leefbaarheid, veiligheid en communicatie tijdens de uitvoering van het gehele project Stationsomgeving'

 Het doel is om de nieuwe klankbordgroep/meedenkgroep te laten bestaan uit vertegenwoordigers van de omwoneneden,direct belanghebbenden en (ervarings)deskundigen. Zodat deze een serieuse gesprekspartner wordt met de gemeente Harderwijk, NS, Prorail en de overige aannemers. Zoals dat o.a. Is beschreven in de BLVC, Structuurvisies en burgerjaarverlag 2013 van de Gemeente Harderwijk..

 

 

Copyright © 2020 Station Harderwijk - Het Nachthok. All Right Reserve.
Partner by Joomla Perfect Templates